Tag: етерично масло

Tips & Tricks

Вашето купатило пријатно ќе мириса секогаш кога ќе влезете, само ако го направите ова

Природен освежувач без никаква хемија! Потребни ви се: ролна тоалетна хартија и етерично масло, по ваша желба Капнете неколку капки од вашето омилено етерично масло на внатрешната страна од ролната, на која се намотува хартијата. И тоа е тоа. Мирисот ќе биде присутен во просторијата додека не ја потрошите ролната. […]

Tips & Tricks

Тоалетот ќе мириса со денови: Ставете го ова и не давајте пари за скапи средства

Уште еден корисен совет во оние во низата за чистота во куќата. Ако сакате вашето ВЦ да блеска и да мириса на чисто и свежо, ви треба природен освежувач од две нешта: тоалет хартија со етерично масло. Ставете неколку капки од омиленото етерично масло на внатрешноста на тоалетот и замотајте. […]

Tips & Tricks

Еве како да направите домашен освежувач

Внесете свежина во вашиот дом на целосно природен и едноставен начин. Овој домашен освежувач на простории има две функции. Првата е да ги неутрализира непријатни мириси од просторите во кои поминувате време и да ослободи пријатна арома, а другата е да делува декоративно. Значи, ова двојно ќе влијае на вашиот […]