Tag: влакненца

Tips & Tricks

Домашна маска за малите влакненца на лицето – Многу е ефикасна

Многу жени имаат проблеми со влакненца на лицето, кои се трудат да ги покријат со пудра или да ги искубат со пинцета, но и да се подложат на скапи козметички. Но, пробајте го овој природен лек – маска која според пишувања на читатели на Готви.мк навистина дејствува. Можете да го […]

Tips & Tricks

Нема веќе влакненца на лицето – ефикасна маска која ќе ја направите брзо и евтино

Многу жени имаат проблеми со влакненца на лицето, кои се трудат да ги покријат со пудра или да ги искубат со пинцета. Меѓутоа една маска може значително да ја подобри ситуацијата.Оваа маска е погодна за сите типови на кожа, и не само што ќе ги отстрани несаканите влакненца туку и […]

Tips & Tricks

Решете се од влакненцата на лицето со едноставен и евтин рецепт

Жените знаат колку се проблематични ситните и мали влакненца на лицето. За да се решите од нив потребни ви се неколку состојки од кујната, кои ги препорачуваат жените од Блискиот Исток за убавина и нега. Иако се користат секакви препарати и начини за отстранување на влакненцата, сепак тие повторно се […]