Кога печете компири, ако сакате да добиете покрцкава текстура, немојте да правите грешка и да употребите маргарин наместо масло.
Маслото ги прави компирите покрцкави во рерна, додека маргаринот ги омекнува и им дава многу ровка текстура.
Па ако вашиот избор се покрцкави компири одберете масло, а во спротивно, за помеку компири маргаринот е прав избор за вас.
Маслото ги прави компирите покрцкави во рерна, додека маргаринот ги омекнува и им дава многу ровка текстура.
Па ако вашиот избор се покрцкави компири одберете масло, а во спротивно, за помеку компири маргаринот е прав избор за вас.
Конечно: Највскуниот десерт за кој даваме куп пари: Еве како да го направите дома
Супер рецепт: Леден кафе колач
Нема веќе стоење до шпорет: Колач без печење, совршен за горештините
Ваков рецепт за сутлијаш немате пробано до сега