Ловорот е супер намирица, супер е во грав, чорби, гулаши, но сепак не треба да грешите кога го ставате.
Имено, се ставаат лист, два или три, а не премногу, зошто ќе го уништи вкусот и ќе стане горчлив.
Се става десет минути пред да е целосно направено јадењето и се трга потоа.
Имено, се ставаат лист, два или три, а не премногу, зошто ќе го уништи вкусот и ќе стане горчлив.
Се става десет минути пред да е целосно направено јадењето и се трга потоа.
Конечно: Највскуниот десерт за кој даваме куп пари: Еве како да го направите дома
Супер рецепт: Леден кафе колач
Нема веќе стоење до шпорет: Колач без печење, совршен за горештините
Ваков рецепт за сутлијаш немате пробано до сега