Трик кога печете месо – Вака нема да биде суво никогаш

Трик кога печете месо – Вака нема да биде суво никогаш

Секогаш кога печете месо, употребете мал трик.
Имено, пред да го исечете месото, оставете го барем половина час да се одмори.
Така сокот убаво ќе се распореди и месото нема да биде суво.
Никогаш не го сечете штотуку извадено од ладилник.

 

Повеќе на Готви.мк:

Конечно: Највскуниот десерт за кој даваме куп пари: Еве како да го направите дома

Супер рецепт: Леден кафе колач

Нема веќе стоење до шпорет: Колач без печење, совршен за горештините

Ваков рецепт за сутлијаш немате пробано до сега

Направете чоко мус и гостите ќе ве обожаваат

ВИДЕО: Брз рецепт за некалоричен сладолед

singlepost_text