Не грешете – Секогаш правете го ова кога ќе излупите компир

Не грешете – Секогаш правете го ова кога ќе излупите компир

Постои грешка која сите често ја правиме кога печеме компири.
За да бидат совршени, не треба да се печат веднаш по лупењето.
Се држат по лупењето во вода барем половина час, па се печат.
Така ќе бидат крцкави горе, меки внатре и вкусни.

 

Повеќе на Готви.мк:

Конечно: Највскуниот десерт за кој даваме куп пари: Еве како да го направите дома

Супер рецепт: Леден кафе колач

Нема веќе стоење до шпорет: Колач без печење, совршен за горештините

Ваков рецепт за сутлијаш немате пробано до сега

Направете чоко мус и гостите ќе ве обожаваат

ВИДЕО: Брз рецепт за некалоричен сладолед

singlepost_text