За десерти со чоколадо,вака правилно ќе го истопите.
Ставете во поголема шерпа 3 до 4 сантиметри вода и нека зоврие.
Се става помала шерпа над таа, целта е само да се растопи чоколадото.
Се става во малата шерпа кршеното чоколадо и се топи, со мешање.
Спремно е за употреба кога нема да има парченца во него.
Ставете во поголема шерпа 3 до 4 сантиметри вода и нека зоврие.
Се става помала шерпа над таа, целта е само да се растопи чоколадото.
Се става во малата шерпа кршеното чоколадо и се топи, со мешање.
Спремно е за употреба кога нема да има парченца во него.
Прочитај повеќе Gotvi.mk вести:
Диета со која ќе се ослободите од дебелите бутови, широки колкови и салото на стомакот
Диета која се држи 7 дена со вашата омилена храна
Рецепт за облоги од ѓумбир кои го топат салото на стомакот
10 „убијци“ на вишокот калории
Ако појадувате ќе ослабете и ќе го забрзате метаболизмот – Еве како