Кога поховаме месо, секогаш треба да обратиме внимание на неколку фактори од кои зависи и изгледот и вкусот.
Секогаш земајте парчиња месо со иста големина, прецизно исечени, за исто да се испржат.
Месото секогаш треба да стои на собна температура, па дури тогаш да се похова.
Треба и малку да се обработи со чекан за месо.
Секогаш земајте парчиња месо со иста големина, прецизно исечени, за исто да се испржат.
Месото секогаш треба да стои на собна температура, па дури тогаш да се похова.
Треба и малку да се обработи со чекан за месо.
Прочитај повеќе Gotvi.mk вести:
Диета со која ќе се ослободите од дебелите бутови, широки колкови и салото на стомакот
Диета која се држи 7 дена со вашата омилена храна
Рецепт за облоги од ѓумбир кои го топат салото на стомакот
10 „убијци“ на вишокот калории
Ако појадувате ќе ослабете и ќе го забрзате метаболизмот – Еве како