Да не ви се распукаат и прскаат колбасите – Правете го секогаш ова

Да не ви се распукаат и прскаат колбасите – Правете го секогаш ова

Ако сте љубител на месо и колбаси, а имате мака кога колбасите прскаат на сите страни, ви нудиме трик како да не се распаднат, да не прскаат и да бидат вкусни.
Секогаш пред да ги ставите во врело масло, обарете ги една минута во врела вода, извалкајте ги потоа во брашно.
Потоа пржете ги на врело масло.
Нема да впијат многу масло, да прскаат и да се распаднат, а вкусот е супер.

 

Повеќе вести на Готви.мк:

Рости од компир

Шеф салата

Дресинг за Шеф салата

Таљатели со зеленчук

Пржена банана

singlepost_text