Ако медот се кристализирал – Вака вратете го

Ако медот се кристализирал – Вака вратете го

Ако медот стоел долго и се кристализирал, има начин како да го вратите.

Ставете ја теглата во топла вода и на тој начин медот ќе се опушти повторно.

Лесно ќе може да го додавате при готвењето и да го јадете.

Добар апетит 🙂

Прочитај повеќе Gotvi.mk вести:

Диета со која ќе се ослободите од дебелите бутови, широки колкови и салото на стомакот

Диета која се држи 7 дена со вашата омилена храна

Рецепт за облоги од ѓумбир кои го топат салото на стомакот

10 „убијци“ на вишокот калории

Ако појадувате ќе ослабете и ќе го забрзате метаболизмот – Еве како

Како да ослабете според хороскопскиот знак?

singlepost_text