Гризнатото или исечено јаболко нема да пожолти – Има еден трик

Гризнатото или исечено јаболко нема да пожолти – Има еден трик

Јаболкото откако ќе го пресечеме или гризнеме пожолтува ако не се изеде веднаш, но има трик и за тоа.

Треба да го стегнете јаболкото со ластиче и резултатот ќе биде дека нема да пожолти воопшто.

Прочитај поврзани Gotvi.mk рецепти:

Баклава

Баклава со вишни

Трилече – неверојатно вкусен домашен специјалитет

Неодоливо вкусна: Домашна торта со јагоди

„Катица“ торта

Возможно е – еве како да направиш торта за 10 минути

ВИДЕО: Рецепт за еклер чоколадна торта која не се пече

За секоја прослава – Тигар торта