Четката за заби е легло на бактерии – Исчистете ја со најевтина смеса

Четката за заби е легло на бактерии – Исчистете ја со најевтина смеса

Четката за заби треба редовно да се чисти зошто и таа станува легло на бактерии.

Еднаш неделно ставете ја во раствор од вода и сода.

Така ќе се исчисти целосно од бактерии.

Прочитај повеќе Gotvi.mk рецепти:

Брза похована даска кога ќе се најават гости

ФОТО: Традиционална македонска даска

Омилената даска за мацкање на Влатко

Брзи домашни пирошки со зденка и маслинки

Брзо мезе за ненајавени гости

Највкусни интегрални грисини

Пржени лепчиња – омилениот викенд вкус