Зеленчук со кој ќе се исчистиме од никотинот

Зеленчук со кој ќе се исчистиме од никотинот

Постои намирница која ќе ви помогне побрзо да го исфрлите никотинот од телото.

Тоа е спанаќот.

Има фолна киселина која е важна за нормалната работа на телото.

Помага и да се решиме од никотинот.

Поврзани вести на Gotvi.mk:

Брзи традиционални бомбици

Бомбици од пченица

Чоколадни топчиња што се топат во уста

Пченична каша