Наместо шолја кафе – Најздравиот начин да се почне денот

Наместо шолја кафе – Најздравиот начин да се почне денот

За подобро здравје и имунитет треба да пиеме многу вода, но она што малкумина го знаат е дека треба да пиеме млака вода.

Пијте чаша млака вода само што ќе станете за телото да се ослободи од токсини и за да бидете здрави и со добар имунитет.

Намалува болки, помага за да се олесните лесно, за слабеење и го успорува стареењето.

Поврзани вести на Gotvi.mk:

Брзи традиционални бомбици

Бомбици од пченица

Чоколадни топчиња што се топат во уста

Пченична каша