Евтини намирници полни протеини – Внесете ги без да давате многу пари

Евтини намирници полни протеини – Внесете ги без да давате многу пари

Протеините ни се неопходни за здравје, а ги има во многу намирници кои не се скап ии ни се достапни.

Јадете често јајца кои се богати со протеини, туна во конзерва и путер од кикиритки.

Јадете грав и сурутка.

Јадете риба, особено лосос.

Достапни се, не се скапи и ќе ни помогнат.

Поврзани вести на Gotvi.mk:

Брзи традиционални бомбици

Бомбици од пченица

Чоколадни топчиња што се топат во уста

Пченична каша