Болките во коските ги снемува – Ви треба кора од овошје која сите ја фрламе

Болките во коските ги снемува – Ви треба кора од овошје која сите ја фрламе

Направете чај кој помага за болки во коските и тоа од намирница која сите ја фрламе.

Верувале или не, тоа е кората од ананас.

Ставете ја сечената кора во лонец и ставете вода, па варете на тивок оган 20 минути.

Ако чајот потоа ви е прејак, разблажете го со вода.

Се става по желба мед и лимон.

Се пие цел ден по малку, како сок.

Делува за коските, ја исфрла водата од телото и ги чува коските од остеопороза.