Колку дебелее белиот леб – Совршена замена за него

Колку дебелее белиот леб – Совршена замена за него

Постојат намирници кои дебелеат и не не заситуваат доволно, како белиот леб.

Оние лица кои јадат две или повеќе парчиња бел леб дневно имаат 40 проценти повеќе шанси да станат дебели во период од пет години.

Јадете интегрален леб или двопек како совршена замена.