Лебот ќе биде како да е сега изваден од печка – Трик за да не фрлите храна

Лебот ќе биде како да е сега изваден од печка – Трик за да не фрлите храна

Ако имате дома пециво или леб кои не се тазе, направете ги како штотуку купени со мал трик.

Ставете и малку вода, па ставете ги во врела рерна, или во микро на кратко.

Ќе бидат меки како штотуку купени.