Гравот ќе се свари поубаво и побрзо – Има мал трик

Гравот ќе се свари поубаво и побрзо – Има мал трик

Гравчето, дали е како манџа или тавче, е неизоставен дел од македонската трпеза, сите го јадеме и го сакаме, има супер вкус и многу е здрав.

Ако сакате убаво да се свари, а воедно и побрзо, има мал трик.

Во шерпата треба да ставите прстофат сода бикарбона.

Повеќе вести на Готви.мк:

Сигурно не сте пробале: Направете солени рафаело бомбици

Похован кромид со кашкавал – идеално мезе за со пиво

ВИДЕО: рецепт за потпечен полнет компир

Хот-дог шпагети: Одличен рецепт кој и дете може да го направи

Полнет ананас со ориз и пилешко

Полнети печурки по најдобар рецепт

 

singlepost_text