Ставете каранфилче во лимета – Ќе решите голем проблем

Ставете каранфилче во лимета – Ќе решите голем проблем

Ако сакате да се спасите од инсекти дома, особено во лето од комарци, ви треба мал трик.

Земете лимета, исечете ја и забодете каранфилче во неа.

Инсектите ќе бегаат.

Поврзани вести на Gotvi.mk:

Брзи традиционални бомбици

Бомбици од пченица

Чоколадни топчиња што се топат во уста

Пченична каша