Како правилно се чува кафеавиот шеќер?

Како правилно се чува кафеавиот шеќер?

Кафеавиот шеќер е поздрав од белиот, а има трик како да се чува.

Имено, секогаш држете го во ладилник да не се скамени.

Ако е скаменет, ставете го со парче јаболко и свеж леб во микро и загрејте.

Поврзани вести на Gotvi.mk:

Брзи традиционални бомбици

Бомбици од пченица

Чоколадни топчиња што се топат во уста

Пченична каша