Кулинарски трикови за цвеклото кои мора да ги знаете

Кулинарски трикови за цвеклото кои мора да ги знаете

Кога ќе купите цвекло има неколку трикови за него.
Се вари со кора секогаш да ја зачува бојата.Исто така, пред варење ставете го во шерпа со ладна вода, но не целосно покриено.

Се лупи со рака, секако не врело да не се изгорите, но додека е топло.

Не го лупете со нож.

Уживајте!

Повеќе рецепти на Gotvi.mk:

ШАРЕНА, БРЗА, ВКУСНА: Оваа пица нема тесто, не се меси – еве што е тајната

Цезар салата + 2 рецепта за дресинг соса

Свежа салата која топи килограми и ја враќа концентрацијата

ВИДЕО: Рецепт за домашна чоколадна торта од која застанува здивот

Најдобар рецепт за домашен чизкејк тука

Вистинска уметност: Рецепт за солена торта тука

Топ 5 рецепти за пролетни салати со марула

Многу вкусно – потпечена тава со пилешко месо и печурки

singlepost_text