Млекото ќе ви помогне во чистењето – Трик за кој не сте знаеле

Млекото ќе ви помогне во чистењето – Трик за кој не сте знаеле

Можеби не сте знаеле но млекото има корисна намена во кујната.

Кога следен пат ќе го чистите дрвениот мебел, земете закиселено млеко. Ставете го во шише со прскалка и потоа полирајте го мебелот со крпа.

Ќе блесне!

Поврзани вести на Gotvi.mk

Брзи домашни пирошки со зденка и маслинки

Рецепт за брза даска кога ќе ви се најават гости

Рецепт за 2 брзи соса за чипс и други грицки

Рецепт за брзо мезе за ненајавени гости

Рецепт за највкусни посни и интегрални грисини тука