Вашето купатило пријатно ќе мириса секогаш кога ќе влезете, само ако го направите ова

Вашето купатило пријатно ќе мириса секогаш кога ќе влезете, само ако го направите ова

Природен освежувач без никаква хемија!

Потребни ви се: ролна тоалетна хартија и етерично масло, по ваша желба

Капнете неколку капки од вашето омилено етерично масло на внатрешната страна од ролната, на која се намотува хартијата. И тоа е тоа.

Мирисот ќе биде присутен во просторијата додека не ја потрошите ролната.

Поврзани вести на Gotvi.mk

Брзи домашни пирошки со зденка и маслинки

Рецепт за брза даска кога ќе ви се најават гости

Рецепт за 2 брзи соса за чипс и други грицки

Рецепт за брзо мезе за ненајавени гости

Рецепт за највкусни посни и интегрални грисини тука