Идеално за зимата – Делот од малината кој го фрламе е најздрав

Идеално за зимата – Делот од малината кој го фрламе е најздрав

Сите сакаме малини, вкусни се и здрави, но малкумина знаат колку се корисни и листовите на ова овошје.

Листовите помагаат за намалување температура и штитат од болести. Ви требаат две лажици смеса од сушени листови малини.

Се преливаат со врела вода која треба да стои неколку часа во термос.

Се дава на секои три часа.