Сите сакаме топол и крцкав ѓеврек – Важно правило кога го јадеме за појадок

Сите сакаме топол и крцкав ѓеврек – Важно правило кога го јадеме за појадок

Иако сите сакаме вкусен и топол ѓеврек за појадок, тој не е најпаметен избор за јадење наутро.

Има многу јаглехидрати и е еднаков како да сте изеле пет парчиња леб.

Бирајте ѓеврек полн семки и протеини.