Земете само масло и оцет – Трик за шницли со кој ќе бидат меки и сочни

Земете само масло и оцет – Трик за шницли со кој ќе бидат меки и сочни

Ако сакате совршени шницли на трпеза, ви нудиме мал трик.

Ќе бидат посочни ако еден час пред готвењето ги оставите да стојат премачкани со масло и оцет.

Пробајте следен пат кога ќе готвите шницли.