Подобро од апче – Три благодети од циметот кои многу ни помагаат

Подобро од апче – Три благодети од циметот кои многу ни помагаат

Циметот е и многу здрав и делува како апче за болка.

Тој е богат со соединенија кои се борат со бактерии во телото.

Помага и за контролирање шеќер во крвта и функциите на мозокот.

Поврзани вести на Gotvi.mk

Брзи домашни пирошки со зденка и маслинки

Рецепт за брза даска кога ќе ви се најават гости

Рецепт за 2 брзи соса за чипс и други грицки

Рецепт за брзо мезе за ненајавени гости

Рецепт за највкусни посни и интегрални грисини тука