Смути со моркови и тиква – Неверојатен вкус во чаша

Смути со моркови и тиква – Неверојатен вкус во чаша

Направете смути со богат вкус за ден со енергија:

Состојки:

  • 200 мл вода
  • 200 мл јогурт
  • 2 моркови
  • 200 гр тиква

Се се става во блендер, се меша и пие.