Вака ќе знаете дека е добро испечен – Трик за колачот секогаш да ви успее

Вака ќе знаете дека е добро испечен – Трик за колачот секогаш да ви успее

Постои еден трик да знаете дека колачот со прашок за пециво се испекол добро.