Смути со диња – Царицата на летото

Смути со диња – Царицата на летото

Идеален начин да се почне ден во летото, смути со диња.

Состојки:

  • 1 кришка диња
  • 1 праска
  • 150 мл. млеко
  • 1 коцка кафеав шеќер

Се сече овошјето, се става во блендр и се пие.