Корисен трик: Земете лажица-две кисело млеко пред да јадете лук

Корисен трик: Земете лажица-две кисело млеко пред да јадете лук

Ако ви се јаде лук, а треба да излезете некаде, има мал трик од кујната.

Земете лажица две кисело млеко, изедете ги па јадете лук.

Со тоа се намалува неговата арома во устата.