Ова е најголемата грешка со лебот – Вака веднаш станува сув

Ова е најголемата грешка со лебот – Вака веднаш станува сув

Една од најголемите грешки со лебот е тој да се чува во ладилник.

Иако многумина мислат дека ако се чува во ладилник подолго се задржува свежината, тоа е погрешно.

Се чува на темно и суво место и тоа е сосема доволно.

Добар апетит!