Брза лимонада – Спремна за секунда

Брза лимонада – Спремна за секунда

За да се разладите на топлото време, ви нудиме супер трик за брза лимонада.
Замрзнете исцеден лимонов сок во сад за мраз, па само ставајте една коцка во чаша со вода.
Така ќе имате брза и ледена лимонада.