ВИДЕО: Неколку трикови со кои нема да ви течат солзи од кромидот

ВИДЕО: Неколку трикови со кои нема да ви течат солзи од кромидот

Има повеќе трикови како да не ви течат солзи кога сечете кромид, а ние ќе ви прикажеме неколку.

Оставете го пред сечење да стои во ладилник пет минути.

Оставете го кратко во вода пред сечење.

Запелете свеќа покрај даската каде ќе сечете.

Сечете до вентилатор.