Семките од лубеница се најздравиот дел од неа – Помагаат за големи проблеми

Семките од лубеница се најздравиот дел од неа – Помагаат за големи проблеми

Сите ги фрламе семките од лубеница, а тие многу помагаат.

Намалуваат надуеност со влакната кои ги имаат во себе.

Содржат доста калиум и намалуваат отоци.

Ја подмладуваат кожата и делуваат на штетното Ув зрачење.

Го јакнат имунитетот, имаат и магнезиум и цинк.