Исечената торта нема да се исуши – Вака ќе трае долго време

Исечената торта нема да се исуши – Вака ќе трае долго време

Ако правевте торта, исековте парчиња и ја вративте во ладилник, има начин како да не се исуши.
Земете парче леб и закачете го за неа со чепкалки.Нека биде на делот кој е исечен.

Лебот ќе се исуши, тортата не.