Само малку зеленчук на ден ве штити од инфекции – Организмот станува поотпорен

Само малку зеленчук на ден ве штити од инфекции – Организмот станува поотпорен

Ако сакате да се изборите со инфекции и вируси, се што ви треба е зеленчук.

Зеленчукот според новите истражувања, се бори со сите инфекции, па доволно е да ставите еден или два вида во супа, чорба, или да ги јадете свежи.

Така организмот е поотпорен.