Ова е најголемата грешка кога печете колач – Веднаш ќе спласне и ќе биде сув

Ова е најголемата грешка кога печете колач – Веднаш ќе спласне и ќе биде сув

Ако сте љубител на десерти, ова е супер корисен совет, особено за почетници во кујна.

Ако печете колачи, кекси или торта, никогаш не ја отварајте рерната додека се печат.

Ако ја отворите ќе спласнат.