Ако пресоливте супа, чорба, вариво – Може да се спаси на еден начин

Ако пресоливте супа, чорба, вариво – Може да се спаси на еден начин

Ако пресоливте јадење, без разлика дали се работи за супа, чорба, вариво…има мал трик да се спаси.