Не ги фрлајте презреаните банани – Вака помагаат на телото

Не ги фрлајте презреаните банани – Вака помагаат на телото

Сите правиме една голема грешка, ги фрламе презреаните банани, а тие се корисни и здрави.

Со нив треба да бидат внимателни дијабетичари, бидејќи имаат многу шеќер.

Одлични се за одење во тоалет и празнење, и проблеми со тоа, за киселина во устата и стомакот, за намалување на притисокот.

Помагаат и за намалување на менструалните болки.

Не полнат и со енергија.

Не ги фрлајте повеќе.