Не ги фрлајте лушпите од јајца – Направете моќен лек за чир и гастрит

Не ги фрлајте лушпите од јајца – Направете моќен лек за чир и гастрит

Направете си домашен лек со помош на лушпите од јајца, наместо да ги фрлате.

На врв на нож ставете измелени лушпи јајца и измешајте ги со две лажици лимонов сок.

Кога ќе омекнат ставете децилитар топло млеко.

Земајте по дно лажиче два пати на ден, пред спиење и навечер.

Помага за чир и гастрит.