Магдоносот ќе биде повторно свеж со еден трик дури и да стоел со денови

Магдоносот ќе биде повторно свеж со еден трик дури и да стоел со денови

 Ако ви треба магдонос за готвењето,  а малку се исушил, има трик да ја вратите свежината.

Ставете го во врела вода држете го половина час, па во ладна вода и ќе биде пак свеж.

Обидете се.