Зелениот чај е здрав и слабее – Колку шолји се дозволени на ден

Зелениот чај е здрав и слабее – Колку шолји се дозволени на ден

Зелениот чај е познат ширум светот како одличен напиток за слабеење, а безбедно е да се пијат до 4 шолји на ден.

Супер е за топење сало, концентрација како и за метаболизмот.

Пијте го често.