Јадевте зачинета храна и ве боли стомак? -Вака за секунда ќе ја снема болката

Јадевте зачинета храна и ве боли стомак? -Вака за секунда ќе ја снема болката

Ако јадевте премногу зачинета храна и имате проблем со варењето, се што ви треба е јогурт или млеко.

Протеините и мастите од јогуртот и млекото помагаат за стомакот, побрзо варење и победа на болката.

Пробајте ако имате ваков проблем.