Џејми Оливер го открива трикот – Вака компир салатата секогаш ќе биде највкусна

Џејми Оливер го открива трикот – Вака компир салатата секогаш ќе биде највкусна

Сите сакаме компир салата, но има три како да биде вкусна и мека.

Џејми Оливер советува секогаш да се сече компирот додека е врел, за да биде помек и да даде поинаков вкус на состојките.

Вака ќе се растопи и сосот на него.