За срцето, намалување на шеќер и за стомакот – Јадете го ова овошје

За срцето, намалување на шеќер и за стомакот – Јадете го ова овошје

Постојат важни правила зошто треба да јадете сливи и тоа често.

Сливите со кои изобилува Македонија се супер за лесно варење на храната и празнење, за заштита на срцето, за намалување на шеќерот во крв.

Помагаат за здрави и цврсти коски, за подобрување на помнењето.

Помагаат и за здравје на очите.