Моќна комбинација: Смути со боровинки и банана

Моќна комбинација: Смути со боровинки и банана

Направете си смути полно здравје и супер вкус.

Состојки:

  • ½ исечена банана
  • ½ шолја смрзнати боровинки
  • ¼ шолји јогурт
  • ½ шолји млеко

Се става се во блендер и се пие.