Вака ќе ги избркате мравките и бубашвабите – Само капнете го ова дома

Вака ќе ги избркате мравките и бубашвабите – Само капнете го ова дома

Лимоновиот сок е многу корисен во домаќинството, особено за инсектите.

Натопете крпа во лимонов сок и ставете ја на места каде ви се собираат мравки или бубашваби, или едноставно со лимонов сок напрскајте ги ќошевите дома.

Нема да имате веќе инсекти.