Ви треба само сад, вода и боја – Декорирајте јајца со лак за нокти

Ви треба само сад, вода и боја – Декорирајте јајца со лак за нокти

Обојте јајца со лак за нокти, супер се преливаат боите, брзо е и лесно.Ви требаат тврдо варени јајца, лак за нокти во различно бои и сад за еднократна употреба.

Се полни садот со вода до пола, се става капка лак за нокти, се става внатре вареното јајце, па се вади и суши.

Не го бришете, само брзо се суши.

Потоа капнете уште некоја капка лак во друга боја во садот, па ставете го истото јајце.

Правете вака со бои по избор колку пати сакате, во зависност од тоа колку шарено јајце сакате.

Водата се менува кога сакаме друга боја.